Gizlilik Politikası

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında emreloji.net adresinde belirtilmiş olan tüm hizmetler, Türkiye Cumhuriyeti kanun hükümleri çerçevesinde aşağıda açıklamıştır.

Bu gizlilik politikası, emreoji.net üzerindeki kullanıcı ve üyelerin kişisel verilerinin kullanımı ve korunması amacıyla düzenlenmiştir. Kullanıcıların kişisel verileri, doğum tarihi, e-posta adresi, telefon numarası, IP adresi gibi doğrudan tanımlayıcı olan her türlü bilgi ‘kişisel veriler’ olarak anılacaktır.

Emreloji.net platformundaki kullanıcıların kişisel verileri, bu politikada belirtilen esas ve kapsamlar haricinde kullanılmamaktadır. İstisnai olarak; idari kurumlar ve adli kurumlar tarafından bir talep gelmesi durumunda yine Gizlilik Politikasına uygun olarak paylaşılabilmektedir. Emreloji.net, kişisel verilerin korunması için gerekli önlemleri almaktadır. Gizliliğin korunması amacıyla emreloji.net, başka programları kullanma hakkına sahiptir. Ancak bu önlemlere karşı kullanıcıların kişisel verilerinin sunucu saldırıları sonucunda zarar görmesi durumunda emreloji.net’in herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır. Bu kayıplardan doğan kişisel verilerin zedelenmesi durumunda da emreloji.net herhangi bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Makale tabanlı portal ağ emreloji.net, gizli bilgilerin özel ve gizli tutulması, gizliliğin sürdürülmesi, gizli bilgilerin tamamının ya da herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini, yetkisiz kullanımı, üçüncü kişilerin eline geçmesini ve ifşa edilmesini önlemek için gerekli tüm tedbirleri almaktadır.

Emreloji.net kullanıcıları, diğer kullanıcıların “belirtmiş olduğu veriler” haricinde kişisel verilerini görüntüleyemezler. Kullanıcılar, diğer kullanıcıların kişisel verilerini değiştiremezler. Kişisel bilgilerin değiştirilmesi hakkı, sadece o kullanıcının şifre ve kullanıcı adı ile giriş yaptığı durumlarda geçerlidir. Kullanıcılar şifre ve kullanıcı adı ile giriş yaptığı takdirde kişisel bilgilerinde değişiklik yapabilmektedir.

Emreloji.net kişisel verileri ölçümleme çalışması kapsamında kullanıcıların verilerini; reklam, tanıtım ve pazarlama faaliyetleri amacıyla ve portalın iyileştirilmesi adına kayıt altına alabilir, saklayabilir ve kullanabilir. Emreloji.net adresinde sistem içeriğiyle alakalı sorunlar yaşanması durumunda, hızla problemin çözülebilmesi için üyelerin IP adresi kaydedilip, kullanılmaktadır. IP adresleri, kullanıcıların genel olarak tanımlanması ve kapsamlı demografik bilgi toplanması amacıyla da kullanılabilmektedir.

Emreloji.net adresine üye olan kullanıcıların Üyelik Sözleşmesi ile belirlenmiş amaçlar ve kapsamı dışında iş birliği içinde olduğu kişiler ile pazarlama amacıyla paylaşa bilmektedir. Kişisel veriler, gerekli durumlarda kullanıcıyla temas kurmak amacıyla da kullanılabilmektedir. Üyelik Sözleşmesi’nde belirtilen amaçlar ve kapsamları dışında da üyenin kimliği ifşa edilmeden istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında’da kullanılabilmektedir.